Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/Incendiu la acoperişul unei locuinţe din comuna Unirea: O victimă cu arsuri de gradul 1. Casa de locuit şi bunurile au ars în totalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pompierii din Aiud au intervenit, miercuri, în jurul orei 11.00,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe din comuna Unirea. În urma incendiului a rezultat o victimă, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei.

Potrivit ISU Alba victima este o femeie care a suferit răni minore la nivelul obrazului. Momentan, pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor şi aflarea cauzei exacte de la care a izbucnit incendiu.

„Detaşamentul Aiud intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe în comuna Unirea. Incendiul este localizat. O victimă cu arsuri gradul 1 la nivelul feţei.” transmite ISU ALBA.

UPDATE ISU:

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, la ora 11:00, în loc. Unirea I, pe str. Pomilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui P.E. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ocna Mureș.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars casa de locuit în totalitate și bunurile din interior. Proprietara casei a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței, a fost asistată medical de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spații închise (lumânare).

 

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în data de 05.04.2017, la 11 solicitări medicale.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș: Expoziție cu desene realizate de participanții la Concursul local de lectură „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș: Expoziție cu desene realizate de participanții la Concursul local de lectură „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!” Joi, 9 mai 2024, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit o expoziție specială dedicată desenelor realizate de elevii din clasele I – IV, participanți la etapa municipală […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea