Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un nou caz de SINUCIDERE la Cugir! Femeia care s-a otrăvit joia trecută a decedat astăzi, la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția orașului Cugir a fost informată astăzi, în legătură cu faptul că femeia din Cugir care a fost internată joia trecută la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută, a decedat în această dimineață.

Elena G. în vârstă de 54 de ani era pensionată de boală și locuia singură într-o garsonieră de pe strada Rozelor din Cugir. Potrivit surselor, femeia ar fi consumat cel mai probabil o soluție din sulfat de cupru (piatră vânătă), fiind găsită de către o vecină în stare de inconștiență în baia din locuință.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Transportată la secția de gardă a Spitalului din Cugir, aceasta a fost trimisă cu ambulanța la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba. Potrivit organelor Poliției orașului Cugir, urmează să se facă cercetările de rigoare cu privire la stabilirea exactă a substanței toxice ingerate de victimă pentru a stabili exact cauza decesului.

Din relatările unor foste colege de muncă(de la Uzina Mecanică Cugir), Elena era o femeie liniștită și prietenoasă și nimeni n-ar fi crezut-o în stare de un asemenea gest. Dumnezeu să o odihnească în pace!.

CITEȘTE ȘI: FOTO. SUICID la CUGIR: Tânăr de 18 ani, care a terminat anul acesta colegiul, găsit spânzurat în incinta stadionului ”Parc” 

De menționat că este al doilea caz de suicid în decurs de mai puțin de o săptămână, după ce sâmbăta trecută, un tânăr de doar 18 ai s-a spânzurat în incinta stadionului ,,Parc” din Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea