Un nou caz de SINUCIDERE la Cugir! Femeia care s-a otrăvit joia trecută a decedat astăzi, la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia

Poliția orașului Cugir a fost informată astăzi, în legătură cu faptul că femeia din Cugir care a fost internată joia trecută la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută, a decedat în această dimineață.

Elena G. în vârstă de 54 de ani era pensionată de boală și locuia singură într-o garsonieră de pe strada Rozelor din Cugir. Potrivit surselor, femeia ar fi consumat cel mai probabil o soluție din sulfat de cupru (piatră vânătă), fiind găsită de către o vecină în stare de inconștiență în baia din locuință.

ELIT

Transportată la secția de gardă a Spitalului din Cugir, aceasta a fost trimisă cu ambulanța la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba. Potrivit organelor Poliției orașului Cugir, urmează să se facă cercetările de rigoare cu privire la stabilirea exactă a substanței toxice ingerate de victimă pentru a stabili exact cauza decesului.

Din relatările unor foste colege de muncă(de la Uzina Mecanică Cugir), Elena era o femeie liniștită și prietenoasă și nimeni n-ar fi crezut-o în stare de un asemenea gest. Dumnezeu să o odihnească în pace!.

Mihail David - 2020

CITEȘTE ȘI: FOTO. SUICID la CUGIR: Tânăr de 18 ani, care a terminat anul acesta colegiul, găsit spânzurat în incinta stadionului ”Parc” 

De menționat că este al doilea caz de suicid în decurs de mai puțin de o săptămână, după ce sâmbăta trecută, un tânăr de doar 18 ai s-a spânzurat în incinta stadionului ,,Parc” din Cugir. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...