Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un nou caz de SINUCIDERE la Cugir! Femeia care s-a otrăvit joia trecută a decedat astăzi, la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliția orașului Cugir a fost informată astăzi, în legătură cu faptul că femeia din Cugir care a fost internată joia trecută la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută, a decedat în această dimineață.

Elena G. în vârstă de 54 de ani era pensionată de boală și locuia singură într-o garsonieră de pe strada Rozelor din Cugir. Potrivit surselor, femeia ar fi consumat cel mai probabil o soluție din sulfat de cupru (piatră vânătă), fiind găsită de către o vecină în stare de inconștiență în baia din locuință.

Transportată la secția de gardă a Spitalului din Cugir, aceasta a fost trimisă cu ambulanța la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba. Potrivit organelor Poliției orașului Cugir, urmează să se facă cercetările de rigoare cu privire la stabilirea exactă a substanței toxice ingerate de victimă pentru a stabili exact cauza decesului.

Din relatările unor foste colege de muncă(de la Uzina Mecanică Cugir), Elena era o femeie liniștită și prietenoasă și nimeni n-ar fi crezut-o în stare de un asemenea gest. Dumnezeu să o odihnească în pace!.

CITEȘTE ȘI: FOTO. SUICID la CUGIR: Tânăr de 18 ani, care a terminat anul acesta colegiul, găsit spânzurat în incinta stadionului ”Parc” 

De menționat că este al doilea caz de suicid în decurs de mai puțin de o săptămână, după ce sâmbăta trecută, un tânăr de doar 18 ai s-a spânzurat în incinta stadionului ,,Parc” din Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea