Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Strada Izvorului din Alba Iulia nu poate fi asfaltată din cauza a 22 de proprietari care nu vor să cedeze câteva parcele de teren

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Strada Izvorului din Alba Iulia nu poate fi asfaltată deoarece 22 de proprietari nu vor să cedeze cu titlu gratuit din proprietatea privată, în proprietatea Primăriei Alba Iulia, câteva parcele de teren, așa cum s-a mai întâmplat în cazuri similare.  

lucrari strada Alba Iulia02

Strada Izvorului traversează și parcele de teren care aparțin unor persoane fizice, proprietari ai imobilelor din zonă.

Potrivit unui mesaj postat, vineri, de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, pe contul său de Facebook, 22 de proprietari de pe strada Izvorului nu ajung la ”un numitor comun cu propriile lor așteptări”.

”Lucrăm inclusiv pe o stradă cuprinsă în pachetul Izvorului. O spun, pentru că am fost întrebat. Din păcate, încă avem 22 de proprietari care nu au ajuns la un numitor comun cu propriile lor așteptări. Primăria nu vrea strada pe post de trofeu, ci doar pentru confortul lor. Când se vor mobiliza și convinge unii pe alții vom intra și cu Izvorului în lucru. Contractul ne permite, dar vremea, în curând, nu”, a scris Mircea Hava.

Potrivit administrației locale, contractul pentru reabilitarea străzii este semnat, licitat, însă lucrările nu pot începe până când oamenii nu ajung la un consens. Suprafețele care ar trebui, pentru a putea începe lucrările, nu sunt mari.

Astfel de practici au mai fost întâlnite și în alte cartiere, unde investitori au cumpărat suprafețele vaste de teren pe care au dorit, apoi, drumuri asfaltate, invocând apoi o nevoie colectivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea