Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reacția Colegiului Militar din Alba Iulia după scandalul privind ”Școala Altfel”: O comisie va cerceta cazul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Reprezentanții Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au transmis, marți, că șeful instituţiei, colonelul Marcel Domșa, a dispus constituirea unei comisii care va cerceta împrejurările producerii ”calvarului” care ar fi fost produs de un administrator de companie în prima zi din Săptămâna ”Școala Altfel”.

Un elev a relatat presei că în prima zi din săptămâna ”Școala Altfel” elevii nu au realizat activități extracurriculare și, mai mult, un administrator de companie a fost nemulțumit că nu erau toți elevii în clase, fapt pentru care a început ”raidul” în dormitoare.

Potrivit acestuia, administratorul de companie ar fi distrus mai multe bunuri. ”A răsturnat paturi, dulapuri, rastele, uscătoare pline cu haine proaspăt scoase din mașină de spălat, a spart căni, borcane în care țineam zacusca sau gemul, a aruncat din dulapuri pana și periuțele de dinți pe jos, a rupt mese primite de la liceu, pe care evident tot noi o sa fim nevoiți sa le plătim”, a arătat elevul.

IMG-20160418-WA0009

Redăm reacția conducerii Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia:

”În urma articolului apărut în presă,  referitor la nemulţumirile unui elev de clasa a XII-a din Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” privind programul zilei de luni din cadrul săptămânii ,,Şcoala altfel”, comandantul instituţiei a dispus constituirea unei comisii care va cerceta împrejurările producerii celor relatate.

Menţionăm faptul că elevii din clasele a XII-a, în săptămâna „Şcoala altfel”, desfăşoară activităţi specifice de orientare în vederea susţinerii examenelor de bacalaureat şi de admitere în instituţiile militare de învăţământ superior, precum și cele specifice (vizite, activități sportive, de ecologizare) specifice Săptămânii ,,Școala Altfel”.

Cadrele didactice şi militare se preocupă permanent de asigurarea condiţiilor optime de trai și de  pregătire pentru toţi elevii colegiului astfel încât aceştia să obţină rezultate foarte bune în procesul de învăţământ”. (V.N.)

Citește și FOTO/ ȘTIREA TA: Școala… cu totul ALTFEL, la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. ”Jalnic. Mi-e scârbă!” – Mesajul unui elev nemulțumit de ”activități”

[nggallery id=1963]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

11-12 mai 2024: Un an de la inaugurarea complexului balnear Băile Sărate, sărbătorit la Ocna Mureș. Spectacole, concursuri cu premii, concerte și activități pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 mai 2024: Un an de la inaugurarea complexului balnear Băile Sărate, sărbătorit la Ocna Mureș. Spectacole, concursuri cu premii, concerte și activități pentru copii În perioada 11-12 mai 2024, complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș, aniversează un an de la inaugurare printr-o serie de evenimente și spectacole, dedicate sportivilor, copiilor și tuturor celor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea