Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

La Blaj, focuri de artificii şi Revelionul Pensionarilor la trecerea în 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mii de blăjeni sunt aşteptaţi în Piaţa 1848 în noaptea dintre ani la tradiţionalul foc de artificii. De asemenea, sute de pensionari vor face Revelionul la Căminul Cultural din Tiur, în cadrul petrecerii organizate de Primăria Municipiului Blaj. Plecarea spre Tiur va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.00, din faţa Primăriei Blaj, administraţia locală asigurând şi în acest an deplasarea, dus-întors, la Revelionul Pensionarilor.

primaria-blaj-decembrie-2016Primăria Municipiului Blaj va oferi şi în acest an tradiţionalul foc de artificii la trecerea dintre ani. Anul 2017 va fi întâmpinat de mii de blăjeni, pentru al doilea Revelion consecutiv, în Piaţa 1848, locul de întâlnire ce se doreşte a deveni tradiţional pentru cei care vor să păşească în noul an alături de comunitate. Autorităţile promit un foc de artificii spectaculos, ce va dura aproximativ 15 minute.

Un mic spectacol pirotehnic va fi organizat şi pentru cei care participă la Revelionul Pensionarilor, ce va avea loc şi în acest an la Căminul Cultural din Tiur, unde şi-au anuntat prezenţa peste 250 persoane. Este pentru al şaptelea an consecutiv când Primăria Municipiului Blaj organizează, chiar la trecerea dintre ani, un eveniment dedicat în exclusivitate pensionarilor. Plecarea spre Tiur va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.00, din faţa Primăriei Blaj, administraţia locală asigurând şi în acest an deplasarea, dus-întors, la Revelionul Pensionarilor.

Cei care vor merge la Revelionul Pensionarilor cu mijloace de transport personale sunt rugaţi să nu o facă înainte de ora 20.00, aceasta fiind ora la care accesul va fi permis in Caminul Cultural din Tiur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea