Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Polițiștii din Alba solidari cu victimele tragediei. Peste 160 de oameni ai legii stau la rând să doneze sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, solidari cu victimele tragediei din Colectiv, s-au înscris pe lista de programări a Centrului de Transfuzii din Alba Iulia ca să doneze sânge.

politisiti Alba donatori sange (1)

20 dintre ei au facut acest gest azi-dimineață, restul fiind programați pentru zilele următoare, întrucât numărul donatorilor a crescut semnificativ în ultimele zile iar capacitatea de stocare a centrului din Alba Iulia este limitată.

„Scopul acțiunii noastre și a colegilor noștri este de a încerca să ajutăm victimele nenorocirii petrecute în București, în semn de solidaritate cu toți cei care au de suferit în urma acestei tragedii”, a explicat un agent de poliție.

Solidaritatea de care au dat dovadă oamenii legii din Alba împreună cu alte zeci de mii de români are nu doar o valoare practică, ci și una simbolică. Sângele lor reprezintă o perfuzie pentru însănătoșirea sistemului și a societății românești în ansamblu, speranța că jertfa acelor vieți nu va fi fost în zadar.

politisiti Alba donatori sange (2)

Polițiștii din Alba au demonstrat umanitate și solidaritate și cu alte ocazii similare, când au făcut donații în bani pentru victime sau familiile victimelor sau au donat sânge pentru cei care aveau nevoie.

Respect!

Bogdan Presecan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea