FOTO: Polițiștii din Alba solidari cu victimele tragediei. Peste 160 de oameni ai legii stau la rând să doneze sânge

Paul Voicu - Primar 2020

Peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, solidari cu victimele tragediei din Colectiv, s-au înscris pe lista de programări a Centrului de Transfuzii din Alba Iulia ca să doneze sânge.

politisiti Alba donatori sange (1)

ELIT

20 dintre ei au facut acest gest azi-dimineață, restul fiind programați pentru zilele următoare, întrucât numărul donatorilor a crescut semnificativ în ultimele zile iar capacitatea de stocare a centrului din Alba Iulia este limitată.

„Scopul acțiunii noastre și a colegilor noștri este de a încerca să ajutăm victimele nenorocirii petrecute în București, în semn de solidaritate cu toți cei care au de suferit în urma acestei tragedii”, a explicat un agent de poliție.

Mihail David - 2020

Solidaritatea de care au dat dovadă oamenii legii din Alba împreună cu alte zeci de mii de români are nu doar o valoare practică, ci și una simbolică. Sângele lor reprezintă o perfuzie pentru însănătoșirea sistemului și a societății românești în ansamblu, speranța că jertfa acelor vieți nu va fi fost în zadar.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

politisiti Alba donatori sange (2)

Polițiștii din Alba au demonstrat umanitate și solidaritate și cu alte ocazii similare, când au făcut donații în bani pentru victime sau familiile victimelor sau au donat sânge pentru cei care aveau nevoie.

Respect!

Bogdan Presecan

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

robespierre 4 noiembrie 2015 at 11:51

felicitari politistilor! Despre „valoarea simbolica” pe care ziaristul o vede, ce sa zicem? frumoasa doar ca figura de stil.

Goguță 4 noiembrie 2015 at 13:27

Atâta timp cât vor continua să facă pe perceptorii și să dea amenzi înloc să prevină infracțiunile și contravențiile sunt niște slujitori ai …satanei care sălăsuiește în sufletul politrucilor pe care îi slugăresc cu obediență !

fane de la sifoane 4 noiembrie 2015 at 13:53

STIE CINEVA DACA CENTRUL DE TRANSFUZII E DESCHIS SI SAMBATA?

mos craciun 4 noiembrie 2015 at 14:05

pentru Goguta
ce inseamna preventie, duh rau?

ghita 4 noiembrie 2015 at 15:40

Dar nu am vazut profesorii pana acum sa faca gestul asta!!

contra 4 noiembrie 2015 at 15:57

Profesorii nu au uniforma si nici nu merg incolonati.

APA 4 noiembrie 2015 at 16:22

Felicitări politiştilor!Respect pentru solidaritate şi pentru gest!Contăm fiecare dintre noi pe semeni, în aceste momente tragice. Acest exemplu poate să fie de urmat si de alte categorii de funcţionari publici ori de personalul din mediul privat.

crinel 4 noiembrie 2015 at 21:12

APA este politist .numai la tragedii suntem buni? ar trebui sa te uiti la tine in ograda nu sa te lauzi ca donezi.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...