Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Pensionarii C.A.R.P. Cugir au colindat la primărie și alte instituții din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

colindatori la primaria Cugir02Un grup de colindători format din pensionari care frecventează Clubul Pensionarilor din cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor(CARP) din Cugir a bătut, luni dimineața, la poarta primăriei orășenești.

Reprezentantul administrației locale, viceprimarul Horia Rotche și funcționari ai primăriei i-au primit cu bucurie pe pensionari, iar colindele însoțite de urări au răsunat în sediul instituției.

Următoarea locație aleasă de pensionari pentru colinde a fost Casa de Cultură, după care aceștia s-au deplasat la sediul Serviciului Public de Asistență Socială unde au fost întâmpinați de jurista Viorica Știrb Nedel și de personalul instituției.

Ultima vizită a avut loc la Centrul Social ,,Haltă” Cugir, grupul de colindători fiind primit de directorul centrului, Gheorghe Cioran. Colindătorii le-au urat tuturor un an mai bun, iar autoritățile le-au mulțumit pentru colinde și le-au dăruit dulciuri, fructe și răcoritoare.

(C.P.)

[nggallery id=1466]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea