Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a aniversat, marți, 7 mai, împlinirea a 50 de ani de la înființare, printr-un eveniment în cadrul căruia conducerea instituției, respectiv directorul Corneliu Mureșan, și-a exprimat recunoștința față de foștii sportivi, antrenori, conducători și angajați, respectiv față de cei care, în prezent, duc tradiția clubului mai departe.

„Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, am dorit să exprim recunoștința față de toți cei implicați în dezvoltarea acestui club sportiv emblematic al județului Alba.

La evenimentul aniversar, ne-am bucurat de prezența a peste 150 de sportivi și antrenori, care au făcut sau fac cinste județului prin performanțele lor. O parte dintre aceștia reprezintă modele pentru generațiile viitoare. Mulțumesc pentru prezență vicepreședintelui Agenției Naționale pentru Sport, Thomas Răzvan Moldovan, care a remarcat evoluția bună a clubului, dar și vicepreședintelui Comisiei pentru Sport din Parlamentul European, Victor Negrescu, care a prezentat programele de finanțare destinate sportului de performanță. Pentru aprofundarea acestui subiect, va fi organizată o vizită de lucru la Bruxelles cu o delegație din cadrul clubului.

În spatele fiecărui succes sportiv stau multe sacrificii, nenumărate ore de muncă și renunțări. Mulțumesc fiecărui sportiv, antrenor și angajat al CS Unirea Alba Iulia care a muncit pentru a scrie această frumoasă carte, de 50 de ani. Peste 7.000 de medalii au fost obținute și peste 10.000 de tineri s-au format aici, nu doar ca sportivi, ci și ca oameni. Sportul formează adevărate caractere. Mulțumesc foștilor directori ai clubului, prezenți la eveniment: Nistor Nicolae, Anghel Marius, Liviu Coacăză și Daniela Moșneag, dar și celorlalți foști conducători.

Citește și: LIVE VIDEO Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, vizită la baza sportivă de la Micești, Alba Iulia

Sunt convins că performanța pe care am realizat-o, alături de echipa CS Unirea Alba Iulia, se poate transpune și în administrația județeană, cu aceeași bună credință și folosind aceleași principii solide. Vreau o sală polivalentă în Alba Iulia, un stadion modern, proiecte serioase în domeniul sportiv. Vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni!”, a transmis Corneliu Mureșan.

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut, de-a lungul anilor, cele mai mari performanțe sportive, atât pe plan național, cât și pe plan internațional, dintre cluburile sportive din județul Alba. Sportivii CS Unirea Alba Iulia s-au impus categoric la competiții naționale și au obținut rezultate foarte bune la întrecerile europene și mondiale, având reprezentați la cea mai prestigioasă competiție – Jocurile Olimpice. Astfel, prin rezultatele obținute, sportivii CS Unirea Alba Iulia au devenit ambasadori ai județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea