Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: echipa României întâmpinată de 20 de suporteri la Bologna | Anghel Iordănescu: „Cu Italia ne interesează și jocul și rezultatul”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La aterizarea pe aeroportul „GugItalia - Romania 7lielmo Marconi” din Bologna, echipa națională a fost întâmpinată de 20 de suporteri români, bucuroși pentru întâlnirea cu favoriții. România va susține marți o partidă amicală cu reprezentativa Italiei, pe arena „Renato Dall’Ara”.

„Tricolorii” conduși de Anghel Iordănescu au fost luați cu asalt de fanii de toate vârstele stabiliți în Italia, care înarmați cu steaguri și bannere („Hai România”) i-au abordat pe jucătorii primei reprezentative pentru o sesiune de autografe și de poze.

Vizați au fost majoritatea componenților echipei naționale, dar li Viorel Moldovan, unul dintre secunzii lui „Tata Puiu”. Au lipsit în schimb reprezentanți ai presei din Peninsulă.

Bologna, „orașul roșu” i-a întâmpinat pe „tricolori” cu o vreme înschisă, ceață și o temperatură în jur de 10 grade.

La decolarea de pe „Henri Coandă”, selecționerul echipei naționale, Anghel Iordănescu a explicat așteptările de la acest important test. „Italia este la al 6-lea Campionat European consecutiv. Ne-am dorit un asemenea test, care îi va stimula pe jucătorii echipei naționale. Ne interesează și jocul și rezultatul, pentru a vedea unde ne aflăm„, a spus Anghel Iordănescu.

*Euro 2016 tot în Franța

Anghel Iordănescu a abordat și problema eventualei mutări a Campionatului European 2016 din Franța, în contextul atentatelor sângeroase de la Paris. „Eu cred că turneul final se va disputa tot în Franța. Nu ne este teamă de asemenea atentate, trebuie să ne deplasăm în Italia, pentru că asta e meseria noastră„.

Antrenamentul oficial este fixat în această seară la ora 19.00, fiind deschis presei primele 15 minute.

[nggallery id=1274]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea