Rămâi conectat

Actualitate

Accident pe DN 75 în Arieșeni. Un autoturism a ieșit în afara șoselei, o persoană fiind rănită

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut duminică seară pe DN 75 la intrarea în localitatea  Arieșeni dinspre Câmpeni. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ieșit cu autoturismul în afara carosabilului. O persoană a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii.

Potrivit IPJ Alba, la momentul accidentului în autoturism se aflau 5 persoane. Una dintre acestea a fost rănită la un picior.

Potrivit ISU Alba, pompierii militari din cadrul Garzii Câmpeni au fost soliciați să intervină pentru descarceararea victimei. O ambulanță se află la locul accidentului, pregătită să transporte rănitul la spital pentru îngrijiri.

UPDATE raport IPJ Alba: Poliția Orașului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N 75, pe raza comunei Arieşeni, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.T.C., un tânăr de 24 de ani, din comuna Arieşeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Arieşeni – Gîrda de Sus, nu a adaptat viteze la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând în coliziune cu un gard şi cu un stâlp de lemn, de la reţeaua de susţinere a firelor de energie electrică.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în autoturism se mai aflau 4 tineri care nu au suferit traumatisme şi au refuzat transportarea la spitalul. Cercetările sunt continuate.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Regimul armelor și munițiilor, MODIFICAT în Guvern: Persoanele inculpate pentru fapte penale nu mai pot deține arme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Regimul armelor și munițiilor, MODIFICAT în Guvern: Persoanele inculpate pentru fapte penale nu mai pot deține arme Guvernul a adoptat, joi 9 mai 2024, o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, prin care persoanelor inculpate pentru fapte penale săvârşite cu intenţie li se interzice dreptul de a procura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea