// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Accident pe DN 75 în Arieșeni. Un autoturism a ieșit în afara șoselei, o persoană fiind rănită

Un accident rutier s-a petrecut duminică seară pe DN 75 la intrarea în localitatea  Arieșeni dinspre Câmpeni. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ieșit cu autoturismul în afara carosabilului. O persoană a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii.

Potrivit IPJ Alba, la momentul accidentului în autoturism se aflau 5 persoane. Una dintre acestea a fost rănită la un picior.

Potrivit ISU Alba, pompierii militari din cadrul Garzii Câmpeni au fost soliciați să intervină pentru descarceararea victimei. O ambulanță se află la locul accidentului, pregătită să transporte rănitul la spital pentru îngrijiri.

UPDATE raport IPJ Alba: Poliția Orașului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N 75, pe raza comunei Arieşeni, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.T.C., un tânăr de 24 de ani, din comuna Arieşeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Arieşeni – Gîrda de Sus, nu a adaptat viteze la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând în coliziune cu un gard şi cu un stâlp de lemn, de la reţeaua de susţinere a firelor de energie electrică.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în autoturism se mai aflau 4 tineri care nu au suferit traumatisme şi au refuzat transportarea la spitalul. Cercetările sunt continuate.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136