Rămâi conectat

Sport

Week-end plin de baschet la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

  • Vineri, meci în Divizia B, sâmbătă, derbyul cu CSBT Alexandria

    Vineri, 10 februarie, cu începere de la ora 14.00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va debuta în retur CSU 2 Alba Iulia, meci cu CSŞ Rm Vâlcea, în Divizia B (eşalonul secund), runda fiind amânată cu o săptămână din pricina vremii nefavorabile. Neînvinsă în prima parte a stagiunii, echipa condusă de antrenorul Nicuşor Marcu are în componenţă 6 jucătoare din lotul cehului Tomas Bilek: Corina Ceauşu, Oana Precup, Carmen Negru, Bianca Voica, Luminiţa Manta şi Elisabeta Crecan.
Peste o zi, sâmbătă, 11 februarie, la ora 17.00, în aceeaşi sală (intrarea liberă), CSU Alba Iulia clasată pe locul al doilea în elită, cu 35 de puncte (16 victorii şi 3 eşecuri), întâlneşte CSBT Alexandria (locul 5, 33 puncte), un alt duel ce are o importanţă majoră în economia sezonului regulat, joc contând pentru etapa a 21-a. În privinţa restanţei cu Olimpia Bucureşti (etapa a 20-a), cele două cluburi au ajuns la un acord pentru a-l disputa în data de joi, 23 februarie, la Alba Iulia, rezultând un program foarte condensat până la finalul lunii, cu întâlniri din trei în trei zile: lsâmbătă, 11 februarie cu CSBT Alexandria (acasă); lmiercuri, 15 februarie, cu SCM CSŞ U Craiova (deplasare); lsâmbătă, 18 februarie, cu Universitatea CSM Oradea (acasă); ljoi, 23 februarie cu Olimpia Bucureşti (acasă, restanţă); lsâmbătă, 25 februarie, cu Olimpia Braşov (deplasare).
Altfel, baschetbalista americancă Nadia Parker se simte mai bine, nu mai acuză dureri la genunchiul stâng (diagnosticat cu o întindere a ligamentelor încrucişate) şi doreşte să evolueze, dacă este nevoie de serviciile sale, în confruntarea de sâmbătă, cu CSBT Alexandria. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea