Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Voucherele de vacanță vor fi menținute: Ce spune consilierul pe economie al premierului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tănase Stamule, consilierul pe probleme economice al premierului României a declarat, joi, că Guvernul intenţionează să menţină voucherele de vacanţă, menţionând că informaţiile care au apărut în spaţiul public, potrivit cărora s-ar dori renunţarea la acestea, sunt ”fake news”, scrie Agerpres.ro.

“Am avut şi sectoare economice pe care nu am putut să le ajutăm atât de mult pe cât am fi vrut să le ajutăm, în zona HoReCa în special. Am prelungit voucherele de vacanţă. Menţinem voucherele de vacanţă.

Este un ‘fake news’ aruncat în spaţiul public că nu le vom menţine. Nu este adevărat!”, a afirmat Stamule, la cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului “Business Challenge”.

Voucherele de vacanță se acordă angajaților din învățământul public o dată pe an. Cele de anul acesta au aceeaşi sumă ca cea de anul trecut, adică 1.450 de lei pentru fiecare angajat.

OMEC nr.4635/26.06.2020 privind acordarea voucherelor de vacanță în unităţile/instituţiile de învăţământ de stat, MEC şi alte instituţii publice din subordinea acestuia, pentru anul 2020 prevede că banii sunt impozabili în luna în care sunt acordaţi. Impozitul pe venit este de 10%.

Sursa: edupedu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților Marți, 14 mai 2024, Plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect de lege care revizuiește condițiile pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Conform noilor reguli, acest tip de pașaport va putea fi emis doar în situații speciale. În cursul zilei de marți, 14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea