Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj, nominalizată la categoria echipa feminină a anului 2022, la „Gala Sportivul Anului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Volei Alba Blaj, nominalizată la categoria echipa feminină a anului 2022, la „Gala Sportivul Anului”

Volei Alba Blaj este nominalizată la categoria echipa feminină a anului 2022, la „Gala Sportivul Anului”.

Echipa din Blaj, campioana României la volei feminin, participantă în Liga Campionilor, a realizat anul trecut tripla istorică (campionat-cupă-supercupă). Astfel, a fost nominalizată la categoria „Echipa anului – sporturi de echipă feminin”, la prima ediție a „Galei Sportivul Anului”.

Evenimentul se desfășoară în 26 ianuarie, la Opera Națională din București și este organizată de Ministerul Sportului.

„Pentru Volei Alba Blaj și pentru întreaga noastră comunitate, această nominalizare reprezintă o recunoaștere a performanțele reușite de mândria sportivă a Blajului și a județului Alba, atât pe plan intern, cât și internațional, evoluția noastră în cupele europene, în ultimii unii, punând voleiul feminin din România la nivelul handbalului feminin, cu mult peste celelalte sporturi de echipă”, afirmă primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

La categoria menționată, au mai fost nominalizate echipele: Rapid București (campioana României la handbal feminin) și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (campioana României la baschet feminin).

În cadrul evenimentului vor fi acordate trofee la 14 categorii, pe baza rezultatelor obținute de sportivi pe parcursul anului 2022.

Selecțiile la cele 14 categorii și desemnarea câștigătorilor sunt realizate de partenerul Ministerului Sportului la acest eveniment, Asociația Presei Sportive din România, care numără aproape 300 de membri. Câștigătorii vor fi anunțați la evenimentul din 26 ianuarie, potrivit ministerului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – Industria Galda de Jos 2-0 (1-0), în play-out-ul eșalonului terț | Antrenorul Paul Ciucă, eșec la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos este ultima clasată în Seria 9 din Liga 3, cu șanse reduse de a evita retrogradarea, însă Paul Ciucă a acceptat provocarea și s-a întors pe banca tehnică a formației pe care a părăsit-o la finele anului 2020, pierzând meciul de debut, scor 0-2 (0-1) în deplasare cu Avântul Reghin. Ultima […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea