Rămâi conectat

Curier Județean

Vine toamna! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Transilvania

Ziarul Unirea

Publicat

în

toamnaMeteorologii prognozează temperaturi în scădere treptată, în perioada 1- 14 septembrie, iar probabilitatea de apariție a averselor crește în a doua jumătate a intervalului.

În Transilvania, temperaturile maxime de 26-27 de grade, din primele două zile ale intervalului de prognoză, vor scădea cu aproximativ 2 grade, astfel încât, între 3 și 8 septembrie se vor menține relativ constante, în jurul valorii medii de 25 de grade.

Ulterior, răcirea ușoară a vremii va continua, iar între 12 și 14 septembrie mediile maximelor nu vor mai depăși 21 de grade Celsius. Temperaturile minime vor marca o creștere, de la 10 la 13 grade, între 1-4 septembrie, apoi vor scădea ușor și se vor menține în jurul unei medii de 11 grade până pe 10 septembrie, pentru ca în ultimele zile să coboare din nou, spre 8 grade la sfârșitul perioadei de prognoză.

Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată pe 3 septembrie și, din nou, între 8 și 10 septembrie. În restul intervalului de prognoză vor fi ploi trecătoare, slabe cantitativ.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea