Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Premierul Dăncilă, după ședința solemnă a Guvernului de la Sala Unirii: ”Este un moment emoționant, pe care ni l-am dorit toți membrii Guvernului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premierul României, Viorica Dăncilă a declarat, joi, la finalul ședinței solemne a Guvernului, care s-a desfășurat, joi, la Sala Unirii, că a participat la un moment emoționant, pe care și l-au dorit toți membrii Guvernului.

”Cred că acum, la 100 de ani de la Marea Unire, trebuie să ne gândim la sărbătorirea idealului național, la rememorarea faptelor înaintașilor noștri, la omagierea faptelor eroice ale celor care s-au jertfit pentru români și România Mare.Cu siguranță că trebuie să privim și spre viitor și cred că este foarte important ca noi, ca tânăra generație, să cunoaștem, să ne însușim, să iubim acțiunile celor care ne-au reprezentat acum 100 de ani, astfel încât să putem veni cu proiecte care să ducă la o Românie prosperă, o Românie puternică. Este un moment emoționant, este un moment pe care ni l-am dorit toți membrii Guvernului iar această ședință solemnă în Sala Unirii cred că este un moment care, pentru noi, dincolo de emoție era o datorie pentru cei care au înfăptuit Unirea acum 100 de ani”, a declarat premierul Dăncilă la finalul ședinței solemne.

Premierul și-a exprimat dorința de a răspunde strict unor întrebări legate de sărbătoarea de la 1 Decembrie. Aceeași rugăminte pentru jurnaliștii prezenți la eveniment a avut-o și ministrul Justiției, Tudorel Toader: ”Vă rog să fiți de acord, ne aflăm într-un moment solemn, un moment în care particip ca membru al Guvernului, fără a face declarații despre justiție”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Noua măsură pentru combaterea corupției: Un pas important spre aderarea la OCDE

Bera Larisa

Publicat

în

Noua măsură pentru combaterea corupției: Un pas important spre aderarea la OCDE Guvernul a adoptat astăzi, 18 iulie 2024, proiectul Ministerului Justiției, care introduce o nouă infracțiune de corupție: mituirea funcționarilor publici străini. Această măsură aliniează legislația națională la prevederile Convenției OCDE Anti-mită și reprezintă un instrument esențial în combaterea faptelor de corupție împotriva funcționarilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea