Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, căpitanul României, bucurie pentru sute de copii albaiulieni la Biserica „Sfântul Nectarie”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, căpitanul României, bucurie pentru sute de copii albaiulieni la Biserica „Sfântul Nectarie”!

Nicolae Stanciu a bucurat sute de copii din Alba Iulia, fiind prezent ore bune alături de aceștia la o acțiune găzduită de Biserica „Sfântul Nectarie” din Micești (preot Liviu Marius Popa).

Internaționalul român nu este la prima acțiune de suflet în vacanța petrecută în Alba după Euro 2024, recent fiind prezent la întâlniri cu copiii din Craiva sau Șard

Căpitanul primei reprezentative, deși mai are puține zile de vacanță, le-a împărtășit celor prezenți din experiența de la Euro 2024, a discutat îndelung cu micuții de toate vârstele, a acorrdat autografe, a stat răbdător la poze, iar la final a și încins un meci de fotbal cu cei mai curajoși.

„În seara zilei de 23.07.2024 l-am avut in mijlocul nostru, in mijlocul enoriasilor parohiei si nu numai, pe capitanul Echipei Nationale de ⚽️ Fotbal, Nicolae Stanciu!
Au fost momente cu mari emotii pentru multi copii care si-au indeplinit un vis. Nu e putin lucru sa poti sta cateva minute (mai bine de 2 ore) la povesti cu Capitanul Echipei Nationale de ⚽️ Fotbal.
Au curs intrebarile din partea copiilor, dar si din partea parintilor. Apoi, seara a continuat cu sesiunea de autografe pe tricouri, dar nu au lipsit multe ravnitele poze cu Nicusor.

Chiar daca e in constructie biserica, am avut o zona sigura pentru participanti, zona pavata, unde s-a desfasurat evenimentul.

Sa ne bucuram impreuna ca Nicusor este din zona orasului nostru si ca e stabilit, aici, la noi. Poate vor trece multi ani pana cand Alba Iulia sau judetul Alba va mai da un capitan Echipei Nationale de Fotbal.
Sa ne bucuram de exemplele pozitive din viata sfintilor, dar si din viata celor care au reusite in diferite domenii.

Multumim din suflet lui Nicolae Stanciu pentru bunavointa si pentru timpul petrecut alaturi de oamenii din parohia noastră”, au anunțat reprezentanții Bisericii „Sfântul Nectarie” din Alba Iulia
Informații, foto, video: Biserica Ortodoxă Sfântul Nectarie Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, echipă de fotbal feminin în SuperLiga în ediția 2024/2025

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia va avea o echipă de fotbal feminin în pe prima scenă, gruparea din Cetatea Marii Uniri urmând să activeze în SuperLiga în ediția 2024/2025 Mutarea a fost aprobată în ultima ședință de Comitet Executiv al FRF, seznul trecut CSM Unirea Alba Iulia activând în Liga 2 în urma unei colabărări cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea