Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | Lae Dreghici, premiat la Super Rally 2024, chiar de ziua sa de naștere: ”Mulțumim pentru tot ce însemni în această comunitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, premiat la Super Rally 2024, chiar de ziua sa de naștere: ”Mulțumim pentru tot ce însemni în această comunitate”

Un moment cu totul special a avut loc sâmbătă, 15 iunie, în cadrul festivității de premiere a Campionatului Național de Super Rally 2024, desfășurat la Alba Iulia. Lae Dreghici, cunoscutul cascador albaiulian, a fost premiat chiar de ziua sa de naștere. 

Lae Dreghici împlinește astăzi 72 de ani, iar organizatorii Super Rally 2024, desfășurat la Alba Iulia, l-au suprins pe îndrăgitul cascador și l-au premiat în cadrul festivității de la sfârșitul evenimentului.

Citește și: Lae Dreghici, celebrul cascador albaiulian, împlinește astăzi 72 de ani: O viață trăită la maxim, cu spectacol şi adrenalină

YouTube video

Impresionat peste măsură, Lae s-a fotografiat cu fanii și cu cei prezenți: ”Pentru cele mai spectaculoase cascadorii, i-am pregătit o surpriză lui Lae. La mulți ani Lae! Mulțumim pentru tot ceea ce însemni în această comunitate a automobiliștilor!”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei Administraţia judeţeană cumpără materiale necesare la realizarea marcajelor rutiere pe drumurile judeţene, în valoare estimată de peste 407.000 de lei. Mai exact, este vorba de vopsea monocomponentă pe bază de solvent pentru marcaj rutier, microbile pentru marcaj rutier şi diluant […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea