Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Florin Cîțu, REACȚIE la Alba Iulia, după ce Silviu Ponoran, primarul din Zlatna, a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Florin Cîțu, REACȚIE la Alba Iulia, după ce Silviu Ponoran, primarul din Zlatna, a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, aflat în vizită în județul Alba, a precizat, la o conferință de presă la biroul partidului, în legătură cu acțiunea primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, care a semnat demiterea președintelui Iohannis, la inițiativa AUR, următoarele: „Atunci când oamenii acționează împotriva partidului, nu rămân membri de partid”.

Primarul liberal al orașului Zlatna a provocat o surpriză de proporții, după ce a semnat listele AUR de demitere a președintelui Iohannis, în prezența liderului acestei formațiuni, George Simion.

Primarul a susținut și un mic discurs înainte de a-și pune semnătura pe document, spunând ce deși este dintr-o familie de liberali, își dorește binele acestei țări, nu circul de care are România parte acum.

CITEȘTE ȘI: Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României”

„Continuăm să facem lucruri pentru oameni și pentru țara asta și sper că vom continua împreună să facem lucruri minunate. Nu cu partide istorice care vând România, care și-au bătut joc de România. Eu sunt într-o familie de liberali, dar care vreau binele țării, nu circul de acuma”, a spus primarul Silviu Ponoran.

YouTube video

„Domnule primar noi strângem semnături aici pentru a-l trimite acasă pe primul turist al României, dacă semnați și dumneavoastră aveți aplauzele noastre. Ușor ușor și cei de la PNL semnează și-l dau jos pe Iohannnis”, a spus liderul AUR, George Simion.

În aplauzele și uralele celor prezenți la miting, primarul Silviu Ponoran a semnat lista pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 24-25 februarie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Cine plătește amenda în cazul în care unul din pasageri nu poartă centura de siguranță Conducătorii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea