Rămâi conectat

Ştirea zilei

Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu Ponoran, primarul PNL din Zlatna a semnat pentru DEMITEREA lui Iohannis: „Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României”

Unul dintre cei mai vechi și mai vizibili primari ai PNL din județul Alba a semnat listele AUR pentru demiterea președintelului Klaus Iohannis.

„Am spus de acum câțiva ani. Nu mi se pare normal ca un asemenea om să fie președintele României. „Iubesc poporul român, demnitatea lui și tot ce am făcut am făcut pentru România””, a spus primarul din Zlatna, Silviu Ponoran pentru ziarulunirea.ro

Acest fapt a fost făcut public de către deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, care a postat pe facebook o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, lângă un tânăr cu un cu un clipboard in mână.

”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alaturi de colegii mei din AUR , pentru demiterea lui Iohannis!!! Fără cuvinte!”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe facebook.

Sursă: Facebook – Daniel Gheorghe Rusu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea