Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: VIDEO| Dosar penal în cazul tinerilor din Cugir care au agresat și bătut cu bestialitate un alt băiat. Agresorii riscă până la 2 ani de închisoare

Cristian Radu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerii din Cugir care au bătut cu sălbăticie un alt băiat din localitate, în mijlocul străzii, au fost prezentați organelor de poliție, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

” Persoanele vinovate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, iar în cursul zilei de astăzi au fost chemate la audieri, împreună cu părinții lor.

În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Cercetările sunt continuate.

YouTube video

Cei implicați riscă o pedeapsă de la 3 luni la 2 ani de închisoare sau amendă. Au fost duși la audieri 4 minori, 3 agresori și persoana vătămată.”

UPDATE IPJ Alba: „Din primele cercetări a rezultat că starea conflictuală a fost generată de o postare pe o rețea socială. Minorii implicați au fost audiați împreună cu părinții, iar în dosarul penal a fost solicitată instituțiilor competente și o evaluare comportamentală.

Răspunderea penală este personală și se aplică începând cu vârsta de 14 ani.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea