Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir: „Îi felicit pe băieţi pentru cum luptă şi ne dorim victorii în continuare”

Tudor Stan

Publicat

în

Imediat după jocul câştigat cu 3-2 contra Gloriei Progresul Bistriţa, antrenorul Metalurgistului Cugir, Cristian Coroian a Metalurgistul Cugir-Gloria Progresul Bistrita45ţinut să îi felicite pe jucătorii săi pentru felul în care au luptat, având în vedere că au evoluat mai bine de o oră în inferioritate numerică. Totodată, fosta glorie a bistriţenilor a declarat că îşi doreşte ca echipa pe care o conduce să rămână la fel de concentrată şi să realizeze cât mai multe succese.

De asemenea, Cristian Coroian a spus că a contat faptul că a pregătit Gloria Bistriţa în trecut şi acest lucru i-a ajutat pe jucătorii Metalurgistului Cugir să se impună, deşi dominaţia oaspeţilor a fost una categorică după eliminarea lui Gurincu. „De când am venit aici ne-am dorit să jucăm un fotbal de calitate şi să creştem de la meci la meci. Am ajuns pe poziţia a 2-a în clasament şi sper să ne atingem obiectivele propuse, în principal să formăm o echipă competitivă”, a precizat Cristian Coroian, antrenor Metalurgistul Cugir. Întreaga înregistrare video cu antrenorul echipei de sub Drăgana o puteţi urmări mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea