Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Chef Toma, expoziție culinară în Cetatea Alba Carolina: Deserturi inedite, la prima ediție a Târgului Toamnei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Chef Toma, vestitul bucătar albaiulian, a fost duminică, în cea de-a doua zi a Festivalului Toamnei, o prezență inedită în Cetatea Alba Carolina, cu o expoziție culinară, pe cât de dulce, pe atât de neobișnuită.

De la prima ediție a Festivalului Toamnei de la Alba Iulia nu putea lipsi nici Bucătarul Cetății, Chef Cosmin Toma. Acesta a pregătit pentru mușterii târgului deserturi delicioase, într-o prezentare inedită.

Nici de această dată albaiulianul nu s-a dezmințit și așa cum ne-a obișnuit, și de această dată trecătorii au rămas surprinși de expoziția chef-ului, prin modalitățile extravagante de prezentare a bunătăților pregătite cu multă migală și pasiune.

YouTube video

 

Cei care au vrut să achiziționeze plantele aromatice expuse sau pietrele decorative au avut surpriza să afle că sunt de fapt deserturi, marca Chef Toma. În locul ghivecelor cu rozmarin au descoperit că de fapt se ascunde un delicios Tiramisu și că pământul a fost înlocuit cu biscuiți. Pietrele decorative au fost realizate cu atâta măiestrie încât o clientă a vrut să cumpere un sac, pentru acasă. Spre amuzamentul tuturor, femeia a aflat că erau de fapt un dulce, învelit în cel mai dulce marțipan.

Albaiulienii și cei care au vizitat târgul duminică au putut admira și desertul zidurile cetății și burete de vase. Și pentru că la sfârșitul lunii va fi și Halloween-ul, Chef Toma a pregătit și faimosul său ”cimitir dulce”.

La finalul expoziției, bucătarul Cetății a împărțit participanților delicioasele dulciuri, cu promisiunea să ne surpindă din nou, în curând, cu alte bunătăți, să te lingi pe degete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea