Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Cal bătut cu bestialitate, în Pădurea Mamut din Alba Iulia, pentru că nu a mai putut trage căruţa după el. ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scenă îngrozitoare sâmbătă după-masa, în pădurea Mamut din Alba Iulia. Un cal a fost bătut cu bestialitate de stăpânul său pentru că nu a mai putut căra căruţa supra-încărcată.

Bărbatul se afla cu căruţa în pădurea Mamut la tăiat de lemne. A încărcat-o peste puterile calului și nemulţumit că animalul nu avea putere să tragă după el atelajul, bărbatul a început să-l lovească fără milă, până s-a prăbuşit din cauza durerii. Proprietarul nu s-a oprit nici când animalul a căzut la pământ; din contră, a început să-l lovească şi mai tare.

https://www.youtube.com/watch?v=wx22-XXQVdE

Un cetățean aflat la plimbare cu familia a surprins întreaga scenă și alarmat a anunțat întâmplarea la poliție prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Ajuns la intrarea în Parcul Dendrologic a alertat și agenții de la Poliția Locală. Pe imagini se observă cum bărbatul lovește cu o cruzime ieșită din comun animalul căzut la pământ.

Întreaga scenă s-a petrecut și sub ochii copilului familiei aflată în trecere.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea