Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO Autostrada Sebeș-Turda: Antreprenorul Pizzarotti a început timid să mobilizeze mai multe utilaje în zona nodului rutier de la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, pe Autostrada Sebeș-Turda, la viitorul nod rutier de la Sebeș, pentru prima dată, au apărut utilaje dincolo de râul Sebeș, chiar în apropierea autostrăzii A1. În această zonă, trebuie să se mai facă o descărcare arheologică, constructorul sperând că aceste lucrări se vor termina săptămâna viitoare.

Au mai apărut câteva basculante în apropierea nodului rutier de la Sebeș și se lucrează în continuare la jumătatea localității Lancrăm, la zona numită Calea Vacii.

Din păcate, la viitoarea subtraversare de la sensul giratoriu de la Lancrăm, provizoriu, și nici la podul de pe râul Sebeș, unde au fost instalate grinzile în această dimineață, nu se lucra. La viitorul pod peste râul Sebeș se realiza doar armarea.

YouTube video

Citește și FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

Având în vedere stadiul lucrărilor de la viitorul nod rutier de la Sebeș, este tot mai evident, că în cel mai optimist caz, până în 2020, lotul 1, de la Alba Iulia Nord și până la Sebeș, inclusiv nodul rutier nu vor fi terminate.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Citește și VIDEO Asociația Pro Infrastructură/ Autostrada Sebeș-Turda, loturile 3 și 4, la începutul lunii iulie

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Citește și FOTO, VIDEO/ Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 3, în zona Decea, se frezează asfaltul. În România, autostrăzile se repară înainte de a fi recepționate


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea