Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | „Apă și talpă” pe Via Transilvanica: O aventură de 1400 de km și 25 de zile pe drumul care unește

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | „Apă și talpă” pe Via Transilvanica: O aventură de 1400 de km și 25 de zile pe drumul care unește

Din 8 noiembrie 2024 se dă startul caravanei “Apă și talpă”, versiunea de cinema a maratonului extraordinar pe care în urmă cu doi ani, Tibi Ușeriu și alți opt alergători de anduranță și-au propus să-l facă dintr-un capăt în altul al țării.

Citește și: Drumul care unește. Via Transilvanica, premiată la Romanian Hospitality Awards: „Potențial extraordinar, chiar legendar”

În toamna anului 2022, nouă alergători de anduranță răspund unei provocări: să încerce să traverseze țara de la un capăt la altul, pe primul traseu de lungă distanță din România, Via Transilvanica. Au în față aproape 1.400 de kilometri de drum, pe o cărare ce parcurge zece județe și multe comunități, dar și peisaje naturale, fiecare cu provocările ei. Timp de 25 de zile, alergătorii, în frunte cu Tibi Ușeriu, se confruntă cu dureri și dileme, iar ceea ce părea a fi o poveste despre o alergare, devine o explorare profund umană. Povești de viață inedite, oameni și motivele lor pentru care aleargă, introspecție, descoperire și…apă și talpă!

YouTube video

Filmul este povestea aventurii lor pe Via Transilvanica, 1.400 de kilometri alergați în 25 de zile. Un traseu văzut prin ochii unor oameni ale căror vieți i-au făcut să descopere alergarea: ca formă de terapie, de testare a unor limite fizice sau mentale, de a gestiona viața de zi cu zi, de căutare, pentru sine, pentru cei foarte apropiați. Poveștile lor s-au adunat pe drumul care unește, într-o călătorie extraordinară, nelipsită de durere și dificultăți, dar cu mult umor și pasiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Ziua Armatei Române sărbătorită la Sebeș, Lancrăm, Răhău și Ptrești: Ceremonii militare și depuneri de coroane la monumentele eroilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Armatei Române sărbătorită la Sebeș, Lancrăm, Răhău și Ptrești: Ceremonii militare și depuneri de coroane la monumentele eroilor Astăzi, Municipiul Sebeș a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării, precum și reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului: Armata Română. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea