Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Adina Salaoru, căpitanul echipei Volei Alba Blaj: „Ne doream foarte mult revanşa. Le mulţumim suporterilor, care au fost fantastici”

Tudor Stan

Publicat

în

Una dintre cele mai bune jucătoare în partida retur a 16-imilor Cupei CEV, câştigată ieri la Sibiu de Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj-Volley Koniz47cu 3-0 în faţa formaţiei din Elveţia, Volley Koniz, Adina Salaoru s-a decalrat extrem de mulţumită de jocul său şi al colegelor sale şi a ţinut să îi felicite pe fanii prezenţi în număr foarte mare la acest meci pentru toată susţinerea lor, care s-a întins pe întreaga durată a partidei.

Adina Salaoru a reuşit alături de Volei Alba Blaj să îşi învingă antrenorul de la naţională, pe Guillermo Gallardo, tehnicianul echipei Volley Koniz. Căpitanul trupei din „Mica Romă” şi-a condus exemplar coechipierele în teren, iar bucuria victoriei de ieri a fost simţită în toată sala. “A fost o partidă dificilă pentru care ne-am pregătit foarte mult şi ne-am dorit revanşa. Nu mă aşteptam să vină atât de multă lume să ne susţină, însă publicul a fost minunat şi ţin să le mulţumesc în numele echipei”, a afirmat Adina Salaoru imediat după încheierea partidei de aseară. Întreaga declaraţie o puteţi urmări în video-ul postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea