Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Incendiu într-o curte din municipiul Aiud, din cauza fumatului în locuri nepermise. Au ars deșeuri de mase plastic și burete aproximativ 100 kg

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit, duminică, într-o curte din municipiul Aiud, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Potrivit sursei citate, pentru stingerea flăcărilor intervin 9 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Nu sunt victime. Incendiul de manifestă în curtea unei gospodării.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit duminică pe str. Simion Bărnuțiu din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o curte, proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars deșeuri de mase plastic și burete aproximativ 100 kg. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă fumatul în locuri nepermise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bacalaureat 2024 în Alba: Patru candidați eliminați de la proba obligatorie și 42 de absenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Patru candidați eliminați de la proba obligatorie și 42 de absenți La proba scrisă la matematică sau istorie a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2024 au fost prezenți 1918 candidați din județul Alba din cei 2278 înscriși – 715 la istorie și 1563 la matematică. Proba s-a desfășurat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea