Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO: Pieton acroșat de un autoturism în centrul municipiului Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat a fost acroșat de un autoturism, miercuri dimineața, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona trecerii de pietoni de pe strada Nicolae Bălcescu.

La locul accidentului se desfășoară cercetări.

UPDATE: Potrivit polițiștilor bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost surprins și accidentat în timp ce traversa strada. Autoturismul condus de o femeie în vârstă de 70 de ani a trecut cu mașina peste piciorul victimei. Bărbatul era conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță pentru a fi transportat la spital. Echipa de cercetare încearcă să stabilească dacă accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni.

UPDATE 2:La data de 02.10.2013, ora 08,59,  pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Alba-Iulia, A.A., de 64 de ani, din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de O.S., o femeie de 71 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului bărbatul a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng şi mai multe plăgi excoriate la nivelul feţei, rămânând internat în spital.          Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează IPJ Alba.

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=360]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene Profesoara de limba engleză Cornelia Bratu a cucerit Premiul „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene, la secțiunea „Învăţământ, ştiinţă şi artă militară”, desfășurat în premieră la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, obținând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea