UPDATE Drumuri blocate în județul Alba, din cauza copacilor căzuți pe carosabil. Trafic întrerupt pe DN1R, între Horea și Albac și pe DN 75, între Gârda și Arieșeni, după furtună
Furtuna a lăsat prăpăd în urmă, duminică după-amiaza, în județul Alba. Zeci de copaci au căzut pe diferite drumuri, îngreunând sau chiar blocând circulația, iar mai multe autoturisme au fost avariate, după ce acoperișuri de pe blocuri s-au prăbușit peste ele.
Potrivit IPJ Alba, pe DN1R , între localitățile Horea și Albac și DN 75 între Gârda și Arieșeni, traficul este blocat.
Un cetățean ne informează că și drumul judetean dintre Aiud si Buru este blocat din cauza copacilor căzuți.
UPDATE: În jurul orei 19.45, traficul pe DN75, între Gârda și Arieșeni a fost reluat pe un sens.
Și DN 1R, între Horea și Mătișești a fost deblocat pe ambele sensuri, în jurul orei 20.00.
UPDATE 2:Inspectoratul Județean de Poliție Alba a informat că la ora 20.30, în județul Alba nu mai erau drumuri naționale blocate.
Potrivit ISU Alba, la ora 20.39, în comuna Lupșa și Bistra mai erau 3 mașini blocate de copacii căzuți. De asemenea, pe DJ 750 Gârda- sat Dealu Ordincușii, tot din cauza copacilor, drumul a fost blocat, însă există rută ocolitoare.
UPDATE 3: La ora 21.30, se intervenea în continuare pe un drum forestier în comuna Bistra, unde mai erau două mașini blocate de copacii doborâi de vânt.
InfoTrafic Poliția Română Recomandă conducătorilor auto ca, pe timpul ploii, fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele.
De asemenea, îi sfătuiesc pe şoferi să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie deosebit de sporită şi să adopte permanent o conduită preventivă, pentru a putea evita producerea oricărui eveniment rutier.
Revenim cu amănunte.
foto: arhiva
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Tehnica „spoofing”, o nouă metodă de înșelăciune: Cum poți rămâne fără bani în cont în urma unor apeluri de la falși angajați ai băncilor
Tehnica „spoofing”, o nouă metodă de înșelăciune: Cum poți rămâne fără bani în cont în urma unor apeluri de la falși angajați ai băncilor În ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe cazuri prin care au fost comise fapte de natură penală, utilizându-se tehnica „spoofing”. Autorii, folosind aplicații VoIP (voice over IP), cu numere de […]