Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Untold, festivalul faptelor bune | Acțiuni caritabile în Munții Apuseni în prag de iarnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Magia se întâmplă indiferent de vreme. Voluntarii “United” împreună cu cei de la „Din Suflet Pentru Apuseni” și prietenii de la “Kaufland România” au ajuns cu provizii în județul Alba în prag de iarnă.

Aceștia au parcurs mai bine de 450 de kilometri prin zăpada pentru a distribui 220 de pachete cu alimente și 72 de pachete speciale pentru copii, în zonele greu accesibile din Munții Apuseni, sub deviza: #BineÎmpreună.

O astfel de acțiune caritabilă a avut loc și în luna mai, în perioada în care țara noastra s-a aflat în stare de urgență, tot la inițiativa organizatorilor UNTOLD.

Voluntarii au parcurs sute de kilometri, prin zăpadă, cu mașinile de off-road, dar efortul a meritat când au văzut bucuria de pe chipurile oamenilor.

– Nu intrăm!
– Nu intrăm, numa le punem aici. Lasă-le aici 
– își spun voluntarii când ajung la intrarea casei unei familii pe care o ajută.

Într-un cătun izolat din Apuseni, trăieşte o familie cu 2 copii. Din cauza pandemiei, oamenii sunt şi mai izolaţi ca oricând, iar copiii nu mai merg la şcoală. Pentru ca cei mici să nu piardă orele online, părinţii le-au cumpărat cu mari eforturi un laptop şi un telefon.

– Cum e cu şcoala?
– Biine
– Faceţi online?
– Da

 Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10 octombrie 2024 | Ana-Maria Păunescu prezintă două volume de poezii la Centrul Cultural din Cugir: Versuri, muzică și ceai

Bera Larisa

Publicat

în

10 octombrie 2024 | Ana-Maria Păunescu prezintă două volume de poezii la Centrul Cultural din Cugir: Versuri, muzică și ceai În data de 10 octombrie 2024, pasionații de poezie sunt invitați la Centrul Cultural din Cugir, unde Ana-Maria Păunescu își va prezenta cele mai recente două volume de versuri, și anume „Toate poeziile pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea