Rămâi conectat

Actualitate

Unirea Juniors Alba Iulia calificată în finala Cupei „Hagi Danone” de la Sibiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Juniors Alba Iulia s-a calificat în finala etapei de zonă a Cupei „Hagi Danone” de la Sibiu, contra gazdelor de la InterStar Sibiu, după ce a învins astăzi, în semifinale, la loviturile de departajare pe Benţa Braşov, cu 9-8 (portarul Ovidiu Lazăr a apărat o lovitură). În timpul regulamentar scorul a fost 1-1 (0-1), gol marcat de Andrei Roşu, Unirea Juniors Alba Iulia s-a calificat în semifinalele etapei de zonă a Cupei „Hagi Danone” de la Sibiu, după ce a învins astăzi, în primul meci din grupă, pe FC Odorheiul Secuiesc, scor 2-1 (1-0), goluri realizate de Răzvan Pitea şi Andrei Crăciun.

Ne bucură faptul că am păşit cu dreptul în competiţie. Specialiştii prezenţi la turneu i-au remarcat pe Andrei Crăciun şi Andrei Roşu”, a spus antrenorul Alexandru Kalanyos.

Campioana judeţului Alba a pierdut cu Kinder Tg. Mureş 0-2 (0-0), în cadrul grupei, mâine fiind programate semifinalele. Unirea Juniors Alba Iulia a jucat duminică cu Benţa Braşov, iar Kinder a întâlnit InterStar Sibiu.

La turneul dedicat fotbaliştilor născuţi după 1 ianuarie 2001 mai participă campioanele judeţelor Sibiu (Inter Star Sibiu), Braşov (Benţa Braşov), şi Harghita (CS Miercurea Ciuc) – repartizate în cealaltă grupă. Componenţa echipei, cvadruplă campioana judeţeană în anii 2010, 2011, 2012 şi 2013 este următoarea: Ovidiu Lazăr, Răzvan Muntean (portari); Raul Bârlog, Eric Şooş, Ovidiu Coman, Iuliu Lazăr, Robert Csergo, Răzvan Macarie (fundaşi), Răzvan Pitea, Andrei Roşu, Robert Scrobotă, Robert Clepan (mijlocaşi), Andrei Crăciun,  Andrei Bogdan, Dragoş Domşa, Cosmin Năcreală (atacanţi)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea