Rămâi conectat

Sport

Unic Piatra Neamţ – Volei Alba Blaj, în etapa a 9-a *Trupa lui Gajic vizează a 4-a victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

După “săptămâna de aur”, trei victorii obţinute cu CSM Lugoj, Medicina Tg. Mureş şi CSM Bucureşti, gruparea din “Mica Romă” evoluează sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 14.30, în direct pe Digi Sport 2, în deplasare, cu Unic Piatra Neamţ (locul 5, cu 4 victorii, 13 puncte), meci contând pentru etapa a 9-a. Blăjencele se situează pe poziţia a 3-a, cu 21 de puncte, un singur eşec şi sunt cotate favorite înaintea confruntării din Moldova, o dispută între combatante ce au făcut “schimb” de jucătoare în intersezon, achiziţionând jucătoare din tabăra adversă: Laura Mastahac a plecat la Unic, iar extrema Adina Stanciu a poposit în “Mica Romă” sub comanda lui Gajic. “Mergem să jucăm, să câştigăm, să luăm trei puncte. Orice meci e dificil şi adversarul, unul de tradiţie în voleiul feminin, trebuie respectat, mai ales că evoluează pe teren propriu”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Gajic cere concentrare

Cum până la finalul anului, mai sunt programate confruntările cu Tomis Constanţa (acasă), respectiv deplasările de la Craiova şi Iaşi (prima rundă a returului), Volei Alba-Blaj şi-a propus să le câştige pe toate, “hopul” fiind întâlnirea de la Piatra Neamţ. Unic s-a impus într-un singur duel direct (3-2 în campionatul trecut), în rest consemnându-se victorii blăjene, 3-0 la Blaj, plus 3-1 şi 3-0 în “dubla” pentru stabilirea locurilor 7-8. “Ne dorim să nu mai pierdem niciun meci în 2013, dar trebuie să mergem concentraţi şi să nu ne intereseze problemele adversarului. A fost o săptămână normală din punct de vedere al programului şi am avut posibilitatea să aprofundăm pregătirea la capitolele tactic şi tehnic”, a apreciat antrenorul Branko Gajic.

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea