Rămâi conectat

Actualitate

Un medic ginecolog, acuzat că “şi-a uitat” telefonul mobil în abdomenul unei femei, după o operație de cezariană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un medic ginecolog, dintr-un spital din Amman, capitala Iordaniei, este acuzat că ”și-a uitat” telefonul mobil în abdomenul unei femei, după o operație de cezariană, scrie mirror.co.uk.

Hanan Mahmoud Abdul Karim, în vârstă de 36 de ani, a fost internată într-un spital privat din Amman pentru cezariană, pe 24 aprilie. Aici a dat naştere unui băiat sănătos, cu o greutate de 4,5 kilograme.

Femeia susţine că în timpul intervenţiei doctorul şi-ar fi uitat mobilul în abdomenul ei şi că ea a realizat acest lucru doar după ce telefonul a început să-i vibreze în abdomen, atunci când a ajuns acasă.

Mama ei povesteşte că proaspăta mamă avea dureri mari.

„Fiica mea avea dureri mari şi nu se putea mişca. Am adus-o înapoi la spitalul unde fusese operată, dar nu i s-a făcut nimic”, a relatat mama femeii, citată de mirror.co.uk.

Ulterior, femeia a fost transportată la un spital public, unde la o radiografie a fost descoperit un corp străin în abdomenul ei, iar medicii au operat-o de urgenţă pentru a scoate mobilul.

Un membru al Parlamentului din Iordania a cerut demisia Guvernului în urma scandalului. În schimb, purtătorul de cuvânt al ministerului iordanian al Sănătăţii a catalogat cazul drept “inventat şi fără sens”.

Sursa Gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea