Un medic ginecolog, acuzat că “şi-a uitat” telefonul mobil în abdomenul unei femei, după o operație de cezariană

Paul Voicu - Primar 2020

Un medic ginecolog, dintr-un spital din Amman, capitala Iordaniei, este acuzat că ”și-a uitat” telefonul mobil în abdomenul unei femei, după o operație de cezariană, scrie mirror.co.uk.

Hanan Mahmoud Abdul Karim, în vârstă de 36 de ani, a fost internată într-un spital privat din Amman pentru cezariană, pe 24 aprilie. Aici a dat naştere unui băiat sănătos, cu o greutate de 4,5 kilograme.

ELIT

Femeia susţine că în timpul intervenţiei doctorul şi-ar fi uitat mobilul în abdomenul ei şi că ea a realizat acest lucru doar după ce telefonul a început să-i vibreze în abdomen, atunci când a ajuns acasă.

Mama ei povesteşte că proaspăta mamă avea dureri mari.

Mihail David - 2020

„Fiica mea avea dureri mari şi nu se putea mişca. Am adus-o înapoi la spitalul unde fusese operată, dar nu i s-a făcut nimic”, a relatat mama femeii, citată de mirror.co.uk.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Ulterior, femeia a fost transportată la un spital public, unde la o radiografie a fost descoperit un corp străin în abdomenul ei, iar medicii au operat-o de urgenţă pentru a scoate mobilul.

Un membru al Parlamentului din Iordania a cerut demisia Guvernului în urma scandalului. În schimb, purtătorul de cuvânt al ministerului iordanian al Sănătăţii a catalogat cazul drept “inventat şi fără sens”.

Sursa Gandul.info

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...