Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, între primii cinci cei mai buni jucători ai etapei zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, între primii cinci cei mai buni jucători ai etapei zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Echipa de baschet a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a avut o evoluție meritorie la etapa zonală din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, disputată zilele trecute la Arad, la Liceul cu Program Sportiv.

Citește și: FOTO Elevă din Alba, performanță extraordinară în Dubai: Locul I la un concurs internațional de înot

Această etapă a adus față în față echipele Colegiului Național „Decebal” Deva, Colegiului Național „Traian Lalescu” Reșița, Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” Arad, Colegiului Național „Constantin Diaconovici Loga” Timișoara și Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Elevii colegiului militar, antrenați și pregătiți de domnul profesor Valentin Urian, au reușit să obțină în această fază avansată a competiției, o victorie cu scorul de 44 – 42 în fața echipei Colegiului Național „Constantin Diaconovici Loga” Timișoara, iar partida disputată cu echipa Colegiului Național „Traian Lalescu” Reșița a fost pierdută la 5 puncte, după o revenire de la o diferență de 25 de puncte. În final, echipa colegiului militar s-a clasat pe locul IV.

Datorită evoluțiilor foarte bune, cu o medie de 23 de puncte pe meci, elevul fruntaș Teodor Căta a fost ales între primii cinci cei mai buni jucători ai turneului.

„Am avut o evoluție bună având în vedere faptul că am întâlnit echipe foarte bine pregătite, cu jucători cu experiență. Am învins echipa din Timișoara, care este de asemenea o echipă foarte puternică, dar nu ne-am lăsat mai prejos nici în celelalte meciuri. Această experiență ne va fi benefică pe viitor, am căpătat mai multă încredere în forțele noastre și ne-am pregătit mai bine pentru viitoarele competiții”, au spus jucătorii.

Din echipa de baschet fac parte elevii sergent Gabriel Coman, Gabriel Băldean, Eduard Roman, Vlad Ogășan, elevii caporal Andrei Huțu, Octavian Zală, elevii fruntaș Chris Popa-Deian, Albert Vaschi, Teodor Căta și elevul Dominic Teodorescu.

Felicitări pentru rezultate, vă dorim mult succes la competiţiile viitoare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea