Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

LPS Sebeș, eliminată în optimile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LPS Sebeș a fost eliminată în optimile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3).

Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după numai 17 minute gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile fuseseră deja aruncate, iar vizitatorii au redus ecartul prin Vintilă (53, la 0-4) și Todea (83, la 1-5).

„Am fost copleșiți de miză, asta e clar și depășiți categoric la capitolul atitudine. A contat faptul că am jucat pe iarbă, noi fiind obișnuiți cu terenul sintetic. După începutul modest, am echilibrat, am avut ocazii, dar până la urmă aceasta a fost soarta întâlnirii. Am văzut ce înseamnă importanța unui asemenea meci„, a punctat Doru Oancea.

A fost ultimul joc din această stagiune pentru „leii” din Sebeș, care au terminat play-off-ul pe poziția secundă și s-au calificat în optimile de finală.

LPS Sebeș: Similie – Davel, Cătană, Vintilă, Moise, Crișan, Cosma, Rădac, Ghitan, Popoviciu, Todea, rezerve Crețu, An. Ursu, Al. Ursu, Ganga, Boca, Hațegan, Dican, Fulea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea