Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri pe următorii 4 ani.

Astfel, Biroul Executiv este format din Daniel Nariţa, în vârstă de 62 de ani, originar din Câmpeni, dar care locuiește în Alba Iulia, fost ofițer al Jandarmeriei Alba.

Prim-vicepreședinte a fost ales un alt ofițer de jandarmi, Ovidiu Gostian, iar în locul său în funcția de vicepreședinte a fost desemnat prin vot comisarul șef de poliție Daniel Ciornei, funcția de secretar fiind ocupată tot de un fost polițist, ofițerul Constantin Plopeanu.

În Biroul Executiv au mai fost aleși ca membri p.a.s. Rodica Boțoacă și foștii ofițeri Horațiu German (președintele Sucursalei Blaj) și Iulian Cîmpeanu (președintele Sucursalei Câmpeni). Din Comitetul Executiv, în afara membrilor Biroului Executiv, mai fac parte ofițerii Cornelia Goronea, Dorin Oaidă, Mihaela Sasu, Ironim Ignat, Viorel Coman și Ovidiu Negrea, precum și p.a.s. Argentina Bondoc, Marius Vasile, Mihai Giurgiu și Horea Giurca.

Citește și: Colonelul Tudor Pașca a promovat concursul pentru ocuparea funcției de inspector-șef la Jandarmeria Alba

Fostul președinte, col. (rtr.) Traian Șerban, a fost numit președinte onorific, „în semn de respect şi preţuire, pentru întreaga activitate şi contribuţia exemplară adusă la întărirea organizatorică a filialei, din punct de vedere numeric şi financiar, în promovarea imaginii acesteia în comunitate şi în relaţiile cu celelalte structuri asociative”.
Noua conducere a Filialei „Avram Iancu” Alba a ANCMRR din MAI a fost felicitată de către colegi, care i-au urat succes în activitate.

În prezent, Filiala Alba a ANCMRR din MAI are 225 de membri. În perioada de referință, au fost cooptați 13 noi membri, dar 14 membri s-au retras, iar 5 camarazi au trecut la cele veșnice, în memoria lor fiind păstrat un moment de reculegere.

Obiectivul prioritar al noii conduceri a Filialei Alba rămâne continuarea demersurilor către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în vederea obţinerii unui spaţiu „decent şi funcţional”, după ce sediul primit în incinta poliției a intrat în reparație capitală odată cu întreaga clădire a IPJ Alba.

Printre celelalte obiective se numără: atragerea de noi membri și participarea la acţiunile dedicate sărbătoririi bicentenarului naşterii lui Avram Iancu, dar și la alte evenimente de interes naţional şi local, precum „Ziua Rezervistului Militar”, „Ziua Eroilor”, „Ziua Drapelului Naţional”, „Ziua Veteranilor de Război”, „Ziua Persoanelor Vârstnice”, „Ziua ANCMRR din MAI” şi „Ziua Naţională a României”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

17 mai 2024: Prestigioasa editură ”Școala Ardeleană” Cluj-Napoca, prezentă la Festivalul Internațional „Lucian Blaga” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 mai 2024: Prestigioasa editură ”Școala Ardeleană” Cluj-Napoca, prezentă la Festivalul Internațional „Lucian Blaga” Sebeș LUCIAN BLAGA: „Comori vechi ale spiritului omenesc pot nutri nădejdea unei noi înfloriri. Comori de mult îngropate în pământ vor fi scoase la lumină de popoare tinere, care stau abia în pragul istoriei”. Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea