Rămâi conectat

Cultură Educație

Ultimele 5 locuri disponibile: Holcim Romania oferă tinerilor absolvenți de liceu pregătire gratuită în cadrul Școlii Tehnice Holcim de la Aleșd (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Ultimele 5 locuri disponibile: Holcim Romania oferă tinerilor absolvenți de liceu pregătire gratuită în cadrul Școlii Tehnice Holcim de la Aleșd; după absolvire, aceștia vor fi angajați în cadrul companiei

Programul educațional implementat de Holcim Romania, cu o durată de școlarizare de 2 ani, începe în septembrie 2021. La absolvire, tinerii vor primi o diplomă de calificare ca Tehnician în industria cimentului și vor avea posibilitatea de a face parte din echipa Grupului  Holcim Romania prin obținerea unui loc de muncă în apropierea zonei lor de reședință.

Programul de școlarizare gratuit propus de Holcim este recunoscut de către Ministerele Muncii și al Educației. Pe tot parcursul acestuia, Holcim Romania asigură pregătire teoretică și practică, burse de merit, transport, cazare și masă, toate materialele necesare studiului, echipament de protecție.

Sesiunile practice sunt asigurate de specialiști în industria construcțiilor din cadrul Holcim și Somaco și includ: tehnologia de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă, electrică, calitate, tehnologia prefabricatelor, sănătate și securitate în muncă, protecția mediului.

Modulul general de educație va fi asigurat de către profesorii Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd pentru materii precum: matematică, fizică, chimie, engleză, germană, desen tehnic, IT.

Alături de membrii echipei Holcim Romania, tinerii se vor putea dezvolta pe plan profesional, dar și personal, fiind ghidați pe tot parcursul programului de către specialiști cu o vastă experiență în domeniu.

YouTube video

„Prin intermediul Școlii Tehnice, ne dorim să aducem alături de noi tineri dornici să descopere această industrie a construcțiilor, care contribuie semnificativ la dezvoltarea comunităților. În cadrul Școlii, elevii vor avea posibilitatea să se dezvolte învățând de la specialiști în domeniu. Suntem mândri că, prin intermediul acestui proiect, ne aducem aportul la formarea noilor generații de profesioniști și ducem mai departe angajamentul nostru de a construi o lume mai bună”, a declarat Florina Rusneac, Manager Resurse Umane, Holcim Aleșd și Turda.

Elevii vor avea posibilitatea să se înscrie în program până la data de 7 septembrie. Pentru a aplica este necesar să se completeze cererea de înscriere și să se atașeze copia cărții de identitate, a certificatului de naștere și a celui de căsătorie (dacă este cazul), diploma de bacalaureat sau certificatul de absolvire, foaia matricolă  și adeverință de la medicul de familie.

Ulterior, între 8 – 10 septembrie, aceștia vor susține o serie de testări la matematică, fizică, chimie, engleză, precum și o evaluare a profilului psihologic și un interviu cu un specialist Holcim Romania.

Informații suplimentare și înscrieri pe site-ul www.holcim.ro sau la numarul de telefon 0758 016 284.

•••

Despre Grupul Holcim

Holcim construiește progres pentru oameni și pentru planetă. În calitate de lider global în furnizarea de soluții de construcții, compania contribuie la dezvoltarea unui mediu construit mai verde și mai inteligent, îmbunătățind nivelul de trai al oamenilor din întreaga lume. 

Holcim este prezent în 70 de țări la nivel mondial, reunind unele dintre cele mai de succes companii din industria construcțiilor: ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim și Lafarge, cu peste 70.000 de angajați.

Despre Holcim România

Holcim (Romania) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate (ce deține 5 fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (cu 3 puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea