Rămâi conectat

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș.

Tot mai multe persoane aleg complexul balnear pentru a-și petrece timpul liber. În weekend, au existat turiști din mai multe județe ale țării, respectiv Alba, Hunedoara, Timiș, Mureș. Cu toate acestea, cei mai mulți clienți sunt din județul Cluj.

Citește și: Istoria băilor sărate de la Ocna Mureș: Important centru de sănătate și sportiv, cu ștrand, piscină, parc dendrologic cu arbori exotici, debarcader și terenuri sportive

Potrivit primarului orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler, Băile Sărate de la Ocna Mureș contribuie la dezvoltarea economiei locale, în primul rând prin încasarea directă a taxelor și impozitelor a celor 70 de angajați ai complexului. Plus dividendele și pe orizontală, apartamentele și pensiunile care se închiriază. O parte din turiști se cazează în oraș, având un impact turistic asupra regiunii.

Complexul balnear de la Ocna Mureș este o investiție a Primăriei Ocna Mureș în asociere cu Consiliul Județean Alba și a costat circa 8 milioane de euro. „Complexul este în continuă dezvoltare și se fac investiții în partea de restaurant, bazine și în tot ceea ce înseamnă partea de confort a clienților. Săptămâna viitoare urmează să fie montate cabine de schimb și în exterior”, a declarat pentru ziarulunirea.ro edilul orașului Ocna Mureș.

„Ne dorim să dezvoltăm și partea medicală. Sperăm ca de la 1 iulie să avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Cei care vin la tratamente stau 5- 7 zile sau chiar mai mult și atunci au nevoie de cazare.

Există planuri de viitor în ceea ce privește dezvoltarea complexului, respectiv construirea unui hotel cu capacitatea de 30- 40 de camere unde se va putea achita și cu vouchere de vacanță. De asemenea, primăria dorește să absoarbă voucherele oferite pensionarilor de la Casa de Pensii”, a mai adăugat primarul.

Ce trebuie să știe turiștii cu privire la tarifele complexului balnear și al programului de funcționare

Tarife:

Luni- Vineri

– 60 lei adulți – zi întreagă
– 45 lei adulți – program redus, de maxim 4 ore
– 35 lei copii 7-14 ani – zi întreagă
– 25 lei copii – program redus, de maxim 4 ore

Copiii sub 7 ani – INTRARE GRATUITĂ

Sâmbătă – Duminică și sărbători legale

– 70 lei adulți – zi întreagă
– 45 lei adulți – program redus, de maxim 4 ore*
– 35 lei copii 7-14 ani – zi întreagă
– 25 lei copii – program redus, de maxim 4 ore

Copiii sub 7 ani – INTRARE GRATUITĂ

Program:

Luni: 12.00 – 21.00

Marți- Joi: 9.00 – 21.00

Vineri- Duminică : 9.00 – 22.00


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea