Rămâi conectat

Politică Administrație

Tudor Ponoran: TNL Alba nu își însușește declarația lui Radu Cristian. Îi solicit demisia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreședintele TNL Alba Tudor Ponoran susține că tinerii liberali nu își însușesc declarația celuilalt copreședinte al TNL Alba Radu Cristian în care cel din urmă cere demisia lui Vasile Blaga și Alinei Gorghiu, acuzându-i că acceptă candidați cu probleme penale la alegerile locale ”în multe dintre oraşele şi municipiile reşedinţă de judeţ ale ţării”.

Redăm reacția lui Ponoran după ce Cristian a acuzat că PNL acceptă candidați cu probleme penale:

Tudor PonoranIn primul rand fac precizarea ca o rascoala necesita un front de oameni coalizati impotriva unei idei sau nedreptati, iar in cazul Radu Cristian discutam de o singura persoana. In al doilea rand Radu Cristian este copresedinte al tinerilor liberali din Alba, uitand de faptul ca o organizatie nu e formata doar din lideri ci si din colegi membri sau copresedinti.

Astfel ii reamintesc mai varstnicului coleg faptul ca organizatia TNL Alba nu este o proprietate privata, o mosie pe care o vinzi si o folosesti dupa bunul plac sau ale carei pareri majoritare le nesocotesti.

Pentru rezultatele locale sau judetene pe care le-a obtinut acest partid, nu si-a asumat nimeni vreun merit abosolut. Aceasta organizatie si-a impartit sarcinile tuturor membrilor, iar rezultatele sunt meritul tuturor celor care au excelat in administratia locala sau judeteana.

Eu personal dupa momentul simbiozei politice dintre cele doua partide, venind din partea vechiului PDL, am acceptat si am incercat reconstructia organizatiei judetene de tineret, fiind mandru de istoria unui partid ca PNL, organizatie care a participat la faurirea Romaniei mari.

Domnule Radu Cristian, reforma in partid inseamna interesul mai amplu in crearea de proiecte viabile pentru tineret, bransa din care faceti parte… Canalizarea energiilor trebuia pusa pe aducerea de plus-valoare dar se pare ca interesul personal primeaza si frustrarile locale ii fac pe unii sa refuleze in stil dictatorial.

In concluzie organizatia judeteana a TNL Alba nu isi insuseste declaratia domnului Radu Cristian. Personal ii solicit demisia din PNL, partid in care nu se mai regaseste si pe a carui lideri ii desconsidera public

Copreședinte TNL Alba Tudor Ponoran

Citește și RĂSCOALĂ în PNL Alba! Radu Cristian, președintele tinerilor liberali din județ, cere public DEMISIA șefilor partidului: ”Mai aveţi o şansă, plecaţi, spre binele PNL”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea