Rămâi conectat

Curier Județean

Transport public pentru elevii care fac naveta pe traseul Ocna Mureș – Lunca Mureșului: Care vor fi tarifele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transport public pentru elevii care fac naveta pe traseul Ocna Mureș – Lunca Mureșului: Care vor fi tarifele

Pe agenda de lucru a consilierilor județeni se află și atribuirea directă, prin măsuri de urgență, a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate, pe traseul Ocna Mureș – Lunca Mureșului. Acestea vor fi supuse aprobării în ședința de vineri a Consiliului Județean Alba.

Primăria comunei Lunca Mureșului a solicitat Consiliului Județean Alba actualizarea programului de transport județean în vigoare prin introducerea unui traseu nou: Ocna Mureș – Lunca Mureșului și atribuirea acestuia, în regim de urgență, pentru a se putea asigura transportul zilnic dus/întors al elevilor din Lunca Mureșului școlarizați în unitățile de învățământ din orașul Ocna Mureș.

Transportul rutier județean de persoane prin curse regulate se desfășoară în prezent cu caracter temporar, până la data de 31 decembrie 2022, în baza programului de transport județean aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Alba.

Consiliul Județean Alba a încheiat contracte de delegare a gestiunii serviciului, cu valabilitate până la data de 31 decembrie 2021, cu operatorii de transport rutier deținători de licențe valabile de traseu, în conformitate cu prevederile art. 66 alin. 1 din O.U.G. nr. 70/2020, cu modificările și completările ulterioare, pentru continuarea asigurării de către aceștia a transportului public județean de persoane până la finalizarea procedurilor de atribuire a contractelor de delegare a gestiune a serviciului în baza legislației achizițiilor publice.

Tarife practicate:

Distanța(km)/ Valoare bilet (lei – TVA inclus)/ Valoare abonament lunar (lei – TVA inclus)
1 – 5/ 5,50/ 200,00
6 – 11/ 8,00. 300,00

Consiliul Județean Alba a solicitat operatorilor de transport rutier Arieșul SA, Excelent Trans SRL, Livio Dario SRL, Voltrans SA, Samflora Impex Prod SRL și Andra & Alina Transport SRL, ca în situația în care doresc să efectueze serviciul pe acest traseu, să comunice Consiliului Județean Alba, până la data de 28 septembrie 2022, acordul în acest sens, însoțit documentele în copie ale mijlocului de transport necesar efectuării serviciului și tarifele de călătorie propuse.

A depus documentația solicitată de Consiliul Județean Alba și a fost de acord să presteze serviciul de transport public județean prin curse regulate, prin atribuirea directă a contractului de delegare de gestiune a serviciului de transport public județean de persoane prin curse regulate pe traseul cod 92: Ocna Mureș – Lunca Mureșului, cu valabilitate până la data de 31 decembrie 2022, operatorul de transport rutier Andra & Alina Transport SRL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte

Ioana Neag

Publicat

în

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte Ziua Mondială a Poeziei va fi sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba cu evenimente dedicate adulților și copiilor, interviuri, muzică, expoziție de poezie și desene, precum și lansare de carte. În fiecare an, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea