Rămâi conectat

Actualitate

Tarife mai mari pentru distribuția energiei electrice de la 1 ianuarie. Majorarea, estimată la 6%

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Tarife mai mari pentru distribuția energiei electrice de la 1 ianuarie. Majorarea, estimată la 6%

Gabriel Andronache, vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), a anunțat luni că tarifele de distribuție a energiei electrice ar putea înregistra o creștere de aproximativ 6% începând cu 1 ianuarie.

În cadrul discuțiilor cu distribuitorii, Andronache a evidențiat că aceștia au formulat mai multe solicitări pentru activități specifice, pentru care doresc finanțări semnificativ mai mari. El a subliniat, de asemenea, că distribuitorii ar fi putut să-și planifice investițiile mai atent, în special în ceea ce privește zona de transport, astfel încât dezvoltarea și consolidarea rețelei să fie realizate treptat, evitând presiunea actuală exercitată de către prosumatori.

Întrebat cu privire la estimarea creșterii tarifelor de distribuție a energiei electrice pentru 1 ianuarie, Andronache a indicat că aceasta se va situa „în jur de șase procente”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024”: Evenimentul pune în prim-plan realizările directorilor din liceele, școlile și grădinițele publice din România. Înscrieri deschise până pe 10 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024”: Evenimentul pune în prim-plan realizările directorilor din liceele, școlile și grădinițele publice din România. Înscrieri deschise până pe 10 iulie Directorii unităților de învățământ publice din România se pot înscrie pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024 online până pe 10 iulie 2024 (ora 23:59). Organizat de AVE (Asociația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea