Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Tânăr de 18 ani, din Cugir, condamnat la doi ani și 4 luni pentru furt și tâlhărie, REȚINUT de polițiști. A fost depus în Centrul de Reeducare a Minorilor Buziaș, pentru executarea pedepsei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un tânăr de 18 ani, din Cugir, condamnat la doi ani și 4 luni pentru furt și tâlhărie, a fost REȚINUT de polițiști și depus în Centrul de Reeducare a Minorilor Buziaș, pentru executarea pedepsei.

La data de 31 martie 2020, polițiștii de investigații criminale din Cugir l-au identificat și reținut pe un tânăr de 18 ani, din Cugir, care este condamnat la executarea unei măsuri educative, privative de libertate de internare într-un centru educativ.

Tânărul a fost condamnat, de Judecătoria Alba Iulia, la doi ani și 4 luni internare într-un centru educativ, pentru  fapte de furt și tâlhărie, toate săvârșite în perioada minoratului.

Acesta a fost depus în Centrul de Reeducare a Minorilor Buziaș, pentru executarea pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea