Rămâi conectat

Curier Județean

Tâlhar din București prins după ce a dat două ”lovituri” în Blaj – A atacat, pe stradă, un bărbat și o adolescentă și le-a sustras un lanț de aur, un telefon și bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Blaj l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din municipiul Bucureşti, bănuit de comiterea de fapte de tâlhărie. A fost prezentat în faţa magistraţilor şi va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 17.03.2017, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe C.C., de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, care locuia fără forme legale în Blaj, ca persoană bănuită de comiterea a două fapte de tâlhărie reclamate poliţiei în data de 17 martie a.c..

În sarcina lui C.C. s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 16 martie, în timp ce se afla în faţa unui local public din Blaj, i-a sustras, prin violenţă, un lanţ de aur, unui tânăr de 30 de ani.

În aceeaşi seară, a abordat-o pe o minoră de 17 ani, sub pretextul că vrea s-o ajute să care plasele cu cumpărături şi, prin violenţă, a deposedat-o de telefonul mobil şi o sumă de bani.

Faţă de C.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 18.03.2017 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis aceste fapte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa

Bera Larisa

Publicat

în

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa organizează, în perioada 18-28 iulie 2024, ediția a VI-a a Taberei Internaționale de la Oașa, la care sunt așteptați tinerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea