Rămâi conectat

Actualitate

SURSE: Avocatul Radu Chebuțiu, reținut de DNA Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Potrivit unor surse judiciare avocatul albaiulian Radu Chebuțiu a fost reținut în această seară, de DNA Alba Iulia, pentru trafic de influență.

Se pare că denunțul a fost formulat de către un fost client al avocatului care susține că acesta i-a promis că va interveni pe lângă medicii legiști care, în schimbul unei sume de bani, i-ar fi eliberat un certificat cu alcoolemie mai mică decât cea reală.

Aceleași surse precizează că DNA Alba Iulia ar fi solicitat deja emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile. Instanța competentă să judece cazul este Curtea de Apel Alba Iulia.

Precizăm că Radu Chebuțiu este albaiulian dar este membru al Baroului de Avocați Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PERLE la BAC 2024: „Arghezi era un moş cât munţii, dar vioi la picioare şi l-a umplut de promoţii pe tânărul ce l-a vizitat acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PERLE la BAC 2024: „Arghezi era un moş cât munţii, dar vioi la picioare şi l-a umplut de promoţii pe tânărul ce l-a vizitat acasă” Zeci de tineri au fost prinşi în timp ce încercau să copieze la examenul de bacalaureat cu ajutorul telefoanelor mobile sau a altor gadgeturi. Și mai mulți i-au amuzat pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea