Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Focuri de armă, duminică, în pădurea Mamut – Familie cu copii, aflați la plimbare, speriați de întâmplare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Focuri de armă, duminică, ziua în amiaza mare, în pădurea Mamut, din Alba Iulia. O familie cu copii, aflați la plimbare, speriați de întâmplare și pericolul la care ar fi putut fi expuși.

O familie din Alba Iulia, aflată la plimbare pe pista Mamut, au fost martorii unui incident neplăcut duuminică, în jurul orei 14.00. Aceștia au povestit pentru ziarulunirea.ro, că ceea se voia să fie o după-masă plăcută în familie, a fost brusc întreruptă de focuri de armă.

Speriați de ceea ce se întâmplă, oamenii și-au întrerupt plimbarea și s-au grăbit cu copiii spre casă, indignați de întreaga situația.

”Azi am fost la o plimbare cu familia, copiii și soția, pe pista Mamut, apoi am intrat în pădure, spre Vârful Mamut și aproape de vârf am auzit împușcături una, două, în jur de 10 trageri cu pușca. Ne-am speriat fiind foarte foarte aproape de pista de biciclete. Ne-am gândit să ne întoarcem și am văzut în jur de 5-6 vânători mai jos în vale, așezați în așteptare pentru vânătoare. Am auzit ceva somații și am grăbit pasul înapoi către casă, speriați cu copiii după noi.

Nu mi se pare normal să fie vânătoare în jurul orei 14.00, aproape de pista de biciclete, o zonă circulată de alergători, bikeri și plimbări în pădure și să fim expuși la pericole de o vânătoare. Se putea întâmpla orice, focul de armă era în jur de 200 de metri de noi.

Nu se poate așa ceva într-o zonă umblată, nu se poate, sunt riscuri prea mari”, au spus oamenii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea