Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spitalul din Cugir va putea oferi servicii medicale la standarde europene

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primarul oraşului Cugir, Adrian Teban, a semnat în week-end-ul trecut acordul de parteneriat cu directorul Star Transmission Cugir, Bernd Krottmayer, prin care Spitalul orăşenesc a primit suma de 15.00 de euro din partea firmei româno-germane. Evenimentul a avut loc în incinta unităţii medicale din Cugir, în prezenţa managerului, Cristian Simu, a directorului medical, Zoriţa Ciulea, şi a doctorilor din spital. Au asistat la eveniment viceprimarul Rodica Florea şi preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului Dorin Herlea.
Suma donată este destinată dotării blocului operator cu un aparat de anestezie necesar intervenţiilor chirurgicale. Directorul Star Transmission Cugir, Bernd Krottmayer, a declarat că iniţiativa face parte din strategia companiei de a se implica în viaţa socială a comunităţii, unde îşi desfăşoară activitatea. În acest sens a amintit câteva din acţiunile mai vechi cum ar fi reabilitarea Grădiniţei „Prichindel” şi a terenului de fotbal de la Colegiul „I.D. Lăzărescu”. În ceea ce-l priveşte, a ţinut să precizeze că pentru el Cugirul a devenit „acasă”, fiind încântat de zona şi oamenii locului.
Sprijinul STC în dotarea spitalului vine ca urmare a apelului făcut de primarul Adrian Teban, care a precizat că este nevoie de implicarea întregii comunităţi în soarta acestei instituţii de care are nevoie fiecare cugirean. Adrian Teban a comparat spitalul cu un copil neglijat prea mult timp, pentru a cărui restabilire este nevoie de mult interes şi implicare.
Din spusele edilului şef al Cugirului, până la sfârşitul anului administraţia locală va aloca bani pentru reabilitarea sălii de operaţie, urmând să achiziţioneze şi o masă de operaţie, astfel încât locuitorii din Cugir să aibă acces la servicii medicale decente.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea