Rămâi conectat

Ştirea zilei

SOLINA are bani pentru reconstituirea fabricii: Asiguratorul a plătit prima tranșă din despăgubirea datorată companiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

SOLINA are bani pentru reconstituirea fabricii: Asiguratorul a plătit prima tranșă din despăgubirea datorată companiei

Uniqa Asigurări, Asiguratorul stocului de mărfuri, aparţinând fabricii Solina din Alba care a fost distrusă complet de un incediu la începutul lunii februarie 2019, a plătit o primă tranşă în valoare de 12,5 milioane de lei din despăgubirea datorată companiei.

„Am fost alături de clientul nostru, Solina România, înca din pri­me­le ore de la producerea eve­nimentului din luna februarie şi ofe­rim, în continuare, tot sprijinul ne­cesar în vederea soluţionării daunei.

Plata în avans a tranşei de 12,5 mi­lioane de lei din indemnizaţia de dau­nă pentru stocul de mărfuri este mo­dul în care Uniqa îşi arată sprijinul fa­ţă de par­tenerul său, contribuind la resursele care îl ajută să îşi reconstruiască activitatea“, a spus Iuliana Rusei, membru al directoratului Uniqa.

Reamintim că incendiul de la fabrica de condimente SOLINA din Alba Iulia a izbucnit în dimineaţa zilei de 2 februarie 2019, în jurul orei 6.00. Pe parcursul acelor zile, la fața locului au acționat 38 autospeciale de intervenție, 4 motopompe, 26 ofițeri și 142 subofițeri și maiștrii militari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea