Rămâi conectat

Curier Județean

Ședință a Consiliului Judeţean Alba în 18 octombrie – Vezi proiectele de pe ordinea de zi!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consiliul Judeţean Alba se va reuni în şedinţă ordinară pe data de 18 octombrie 2012 și va avea pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba DISPUNE :

Articolul 1- (1) Convoacă Consiliul Judeţean Alba în şedinţă ordinară pe data de 18 octombrie 2012, ora 11.00, şedinţă ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

(2) Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

  1. Proiect de hotarare privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietatii private a Judetului Alba si aprobarea concesionarii acestora catre S.C. APA-CTTA S.A.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Asociatia Agora Alba Iulia pentru implementarea Proiectului „Serviciu de Integrare Socio-Profesionala – Atelier Insert Decor” finantat de Ambasada Frantei in Romania.
  3. Proiect de hotarare privind punerea la dispozitia Proiectului „Serviciu de Integrare Socio-Profesionala – Atelier Insert Decor” a doua bunuri-spatii cu suprafata utila totala de 60 mp, situate la parterul imobilului din Municipiul Alba Iulia, Bd. Regele Carol I, nr. 39, proprietate publica a Judetului Alba.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii, prin negociere directa, a unui teren in suprafata de 275 mp, in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea infrastructurii generale si de turism in arealul turistic Marginimea Sibiului – Valea Sebesului (Judetele Sibiu si Alba) – Modernizarea drumului de interes turistic DJ 106 E pe tronsonul Jina – Sugag/Valea Sebesului/DN 67 C”.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii din domeniul public in domeniul privat al Judetului Alba a constructiei apartinatoare imobilului „Gospodaria anexa”, situat in Satul Sâncrai, Str. Andrei Muresanu nr. 100, Municipiul Aiud, Judetul Alba, in vederea scoaterii din functiune si casarii acesteia.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea incadrarii din categoria functionala de drum comunal a DC 218: Vinerea (DJ 704) – Salistea (DJ 705 E) apartinand Orasului Cugir si Comunei Salistea, in categoria functionala de drum judetean cu indicativul DJ 704 K.
  7. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului aditional nr. 2 la Conventia de parteneriat nr. 9510/139/39/12.10.2010 incheiata intre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba, Arhiepiscopia Ortodoxa Romana Alba Iulia si Asociatia „Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul” Aiud pentru functionarea Casei de tip familial „Sf. Ilie Tesviteanul” Aiud.
  8. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului Aditional nr. 1 la Conventia de Colaborare incheiata intre Ministerul Mediului, Consiliul Judetean Alba si Consiliul Local al Comunei Sintimbru pentru implementarea Proiectului „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti”.
  9. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Organigramei, Statului de functii si a Regulamentului de organizare si functionare ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.
  10. Proiect de hotarare privind modificarea Statului de functii al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.
  11. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Alba in Consiliul de Administratie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Alba Iulia.
  12. Proiect de hotarare privind aprobarea Monografiei economico-militara a Judetului Alba.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea